CEP Sortides d'esquí de muntanya i raquetes de neu. Tuc d'Era Salana. 26-27.abril.2003

SORTIDA D'ESQUÍ DE MUNTANYA I RAQUETES DE NEU tornar al calendari
26 i 27 d'abril de 2003
Tuc d'Era Salana de 2.483 m

 

- Responsable

 

- Toni Guerrero, Josep Mª Mallofré, Josep Mª Farré i Manel Massana


 

- Descripció

 

SORTIDA DIUMENGE 27 D'ABRIL 2003

Desnivell aproximat de 700m.

 

DESCRIPCIÓ DEL RECORREGUT

 

Aparcarem els cotxes al voltant dels Banhs de Tredòs. Ben aviat veurem la caseta de Correus d’Espanha que és des d’on iniciarem el recorregut. A partir d’aquí, remuntarem la coma de Muntaner fins la cota 2.040 m. on contemplarem el característic cim piramidal del Tuc d’Era Salana. Continuarem en direcció sud buscant l’esperó oest i depenent de l’estat de la neu atacarem el cim directament o flanquejarem fins trobar la pala franca de la cara sud, per on carenejant arribarem al cim. El Tuc d’Era Salana es un excel·lent mirador de bona part dels Pirineus.

El descens serà pel mateix itinerari.

 

 

- Recomanacions

 


-
La filosofia de les sortides és passar una jornada de lleure recorrent zones d’alta muntanya amb esquís de muntanya o raquetes de neu.

 

- Per participar en la sortida és imprescindible inscriure’s prèviament en el local del CEP i disposar de llicència federativa.

 

- Els menors d’edat hauran de presentar un permís patern/matern.

 

- Els/les responsables de la sortida guiaran el recorregut i prendran les decisions que calguin pel bon desenvolupament de la sortida i la seguretat del grup. El/les participants que no les segueixin ho faran sota la seva exclusiva responsabilitat.

 

- Sempre que sigui necessari es realitzaran parades pel reagrupament dels participants.

-Els/les participants són responsables de tenir els coneixements tècnics i el nivell de condició física adequat i portar el material necessari en bones condicions. Si no fos així es veurà obligat sota criteri dels organitzadors, a no continuar el recorregut per benefici propi i del grup.

- Tots els participants han de portar el següent material mínim: Motxilla, roba d’abric, paravent, guants, gorra i ulleres de sol, Beguda i menjar pel recorregut, crampons i piolet. És molt recomanable portar un A.R.V.A.

- El CEP i l’organització no es fan responsables dels possibles accidents.

- En cas de mal temps o manca de neu, els/les responsables de la sortida decidiran si es suspèn o es fa un recorregut alternatiu.

 

 

- Allotjament

 

- Casa de Colònies de Vilaller.

- Preu: socis/es: 18,00€. i no socis/es: 22,00€.

 


 

- Desplaçament

 

- El desplaçament es farà en cotxes particulars, passeu pel Centre el divendres anterior per coordinar els cotxes disponibles.

 

 

 

- Hora i lloc de sortida des de Vilafranca

 

- No hi haurà cap hora oficial de sortida, ens trobarem tots a la Casa de Colònies de Vilaller abans de l'hora de sopar
- Sopar :  ¼ de 9 del vespre.
- Llevar-se :  2/4 de 6 del matí. Esmorzar :  6 del matí. Sortida de la casa de colònies : 2/4 de 7 del matí. Preguem puntualitat
- Començament de la sortida : a les 8 del matí pels voltants dels Banhs de Tredòs. ( Ens hi porta la pista que agafarem a Salardú).


 

 

 

 

  tornar al calendari