CEP Sortida de botànica 5.octubre.2003

SORTIDES TEMÀTIQUES tornar al calendari
5 .octubre.2003
Passejada de botànica


 

- Descripció

 

 

 

 

Per aquesta sortida hem triat una zona propera de casa nostra per la riquesa que conté i perquè a la resta del Penedès hi podem trobar moltes de les plantes que veurem.

No és una sortida pensada per experts en el tema, sinó per a persones que volen tenir unes nocions molt bàsiques, ja que es donaran dades que es puguin recordar.

Tampoc és una sortida per a grans caminadors.

 

Sortirem de l'orientació geogràfica sud-oest i acabarem en la nord-est. Podrem veure la recuperació de l'espai després del gran incendi que va cremar el 90% de la zona ara fa més o menys 30anys.

El màxim interès rau en el fet de poder veure els grans espais forestals d'aquesta comarca i tot el que s'hi ha fet per intentar conservar-los.

 

ENS TROBAREM a l'àrea recreativa del Montmell a 2/4 de 9h del matí. Caminarem de 3 a 4 hores i al final, per qui ho vulgui, dinarem a l'àrea recreativa.

 

 

- Que cal portar

 

- bon calçat, pantaló llarg, esmorzar i dinar (si es que us voleu quedar).


 

- Com arribar

 

- Autopista fins a la  Bisbal (nº 12). Sortir cap a la dreta, passar la benzinera i a la primera rotonda girar a la dreta. Arribant a la Joncosa cal seguir per l'esquerra del poble fins a trobar l'indicador de l'àrea recreativa del Montmell, pista que cal continuar fins a l'aparcament de la zona de picnic. ( a 2/4 de 9h).

  

 

 

 

  tornar al calendari