Colonies de Setmana Santa.  17 a 21 abril 03. El Pueyo de Jaca.

Colonies de Setmana Santa

al

Pueyo de Jaca (Panticosa)


   tornar a la portada

Enguany per passar els dies de Setmana Santa hem escollit anar a la Vall de Tena (Aragó), concretament al poblet anomenat el Pueyo de Jaca, situat a 1.091 m d'altitud, en un indret paisatgístic de gran bellesa natural.

Anirem a l'Alberg "Quinta de Vista Alegre", que és un edifici històric construït en fusta i pedra a finals del segle XIX i renovades les seves instal·lacions l'any 1999. Disposa d'habitacions de 6 llits, aules, vídeo, tallers per jocs, etc. L'alberg es troba a 2km. del poble i de l'estació d'esquí de Panticosa i a 11km de Formigal.

  • L'estada serà de dijous 17 d'abril, per sopar, fins el dilluns 21 d'abril, a esmorzar.

  • L'allotjament serà en mitja pensió.

  • Cal portar tovalloles, llençols o bé sac de dormir ( hi ha possibilitat de llogar els llençols).

ACTIVITATS: esquí de pista a Panticosa-Los lagos i Formigal. Esquí de muntanya i raquetes de neu. Recorreguts en bicicleta. Vies ferrades i d'escalada. Caiac als pantans de Lanuza i Búbal. Visites guiades al "Parque faunístico de los Pirineus". Excursions des de Panticosa, on surt el telecabina fins el paratge de Los Lagos.

 

INSCRIPCIONS: La preinscripció pels socis començarà el 17 de gener, i s'haurà d'abonar 20€. La inscripció definitiva s'haurà de fer abans del 4 d'abril, i s'haurà d'abonar la totalitat de l'import. A partir del 7 de març s'obrirà la inscripció als no socis. En cas d'anul·lar la plaça el CEP es reserva el dret de no retornar els imports abonats i en tot cas sempre es perdrà l'import de la preinscripció.

PREU APROXIMAT:  - Socis/es: 80€     -No socis/es: 100€