ACTES DE LES REUNIONS DE VOLUNTARIS

 


ACTES DE LES REUNIONS DE VOLUNTARIS

ACTA DEL DIA 17-10-2002

 

ü      ASSISTENTS:

§         Laura Rafart

§         Anna Serrano

§         Ivan Castro

§         Raquel Morón

§         Pep Mía

§         Josep M. Vilasseca

§         Romà Aliste

§         Eva Isanta

§         Mayte Puga

§         Agustí Guix

§         Eduard Puit

§         Saida Rodríguez

§         Joan Josep Colell

 

ORDRE DEL DIA

1.IMMIGRANTS

           

Es va comentar que el buidatge de les enquestes ja estava fet. Es va recordar que havíem de fer l’escrit sobre els tastets interculturals i es va demanar si hi havia alguna idea per redactar-ho, però no hi va haver respostes ni comentaris sobre aquestes qüestions.

 

           

2.-POSTALS

           

Es va demanar si les postals podrien anar redactades, perquè la Tèxtil ho havia demanat i vam decidir que si se’ns deien les unitats que volien, entre tots podríem escriure-hi el text que volguessin.

            Es va prendre nota dels establiments on sabia fet la proposta i de les unitats que aquests havien demanat i es va tornar a recordar els formats que tenien els expositors i les unitats que contenien.

 

 

3.-LOTERIA

           

Hi ha 60 talons de 40 dècims cadascun. El preu de venda són 3 € per cada butlleta i es juguen 2.50€. Així, el valor de cada talonari és de 120 €. Si es venen tots els dècims recollirem 6000 €. Hi ha temps fins el 13 de Desembre per vendre-la.

 Es van repartir uns quants talonaris i els restants queden  pendents.

 

 4.-CONDUCTES VIOLENTES

           

Vam decidir que la formació per a les persones interessades en realitzar aquesta activitat es farà en una reunió a part en la que tan sols hi assistiran les persones interessades a realitzar-la i les persones que vam anar a Ponts a realitzar l’activitat.

            Va demanar-se altra vegada si hi havia cap mes voluntari interessat en aquest tema.

 

 5.-SOM.NIT

           

Es va acordar que el curset es duria a terme les dues últimes setmanes del mes de novembre, de dilluns a divendres de 8 a 10 del vespre.

            Vam decidir que quedaríem el dilluns 21 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre per fer els cartells informatius sobre aquest curset i després ens els repartiríem per anar-los a penjar.

 

 

6.-ACTUALITZACIÓ DE VOLUNTARIS

           

Es va prendre nota de les persones interessades a realitzar aquesta tasca, però no es va decidir quan es faria.

 

 7.-MARATÓ

 

Es va demanar si hi havia algú interessat a anar el deia 15 de desembre per agafar les trucades, i es va dir que la data límit per confirmar-ho es el dia 6 de Novembre, perquè la selecció es fa per ordre d’inscripció. No hi va haver cap interessat en aquell moment.

            Les idees que van sorgir referents a aquest tema van ser:

1.      Demanar tríptics informatius

2.      Buscar informació a Internet i a altres fonts per fer un dossier que es podria repartir juntament amb un punt de llibre fet per nosaltres a canvi de la voluntat.

3.      Dissenyar enganxines que simbolitzin el tema d’aquest any (com ho és el llacet vermell de la SIDA).

4.      Pins

5.      Realització d’un Concert (idea que no va ser aprovada per les dificultats d’organització, local, cost... i perquè aquest tindria més a veure amb el tema d’interculturitat)

6.      Muntar un karaoke

7.      Fer una castanyada, amb moniatos,panellets i gotets de mistela i moscatell.

8.      Organitzar una caminada popular (“Camina per la marató”) un diumenge al matí amb un cost aproximat de 3 €. Si es volgués fer,es podria parlar amb el centre excursionista.

9.      Organitzar una gimcana

 

Va comentar-se també que el termini per organitzar-ho tot és el 15 de desembre.

 

8.-TELEASSISTÈNCIA

          

Es va acordar que dilluns 21 d’octubre a les 18:30 es trucarien els avis que tenen aquest servei.

 

9.-PROPOSTES O ALTRES RAONS

 

           Es va proposar que una o dues vegades a la setmana es podrien dur a terme activitats gratuïtes dirigides als nens, com per exemple classes d’informàtica, de dibuix, manuals, repàs... Aquesta proposta va ser molt ben acceptada pels voluntaris, tot i que encara no s’ha decidit res al respecte.

           Es va demanar si era possible fer un escrit en el que constés tot el que es diu a les reunions.

           Per últim es va comunicar que hi ha un congrés de joventut de Catalunya, que tindrà lloc a Barcelona els dies 7,8,9 i 10 de Novembre i que consisteix en un debat en el que hi haurà sociòlegs entre d’altres.

 

 

 

 

TORNAR A ACTES