Pagina nueva 1


 

 • El passat 1 de desembre era el dia mundial de la SIDA. Per aquesta raó, els voluntaris de Creu Roja Solsona vàrem sortir al carrer per sensibilitzar a totes les persones sobre aquesta malatia que afecta a molta població a nivell mundial i encara no s'ha trobat cap cura.

 • Creu Roja Joventut de Solsona

   

  El passat diumenge, dia 15 de desembre, era el dia de la Marató de TV3. L’edició d’enguany anava dedicada a les malalties inflamatòries cròniques com l’artritis reumatoide, la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa.

  És per aquest motiu que els voluntaris de Creu Roja Joventut, juntament amb el Centre Excursionista del Solsonès, el Club BTT del Solsonès, l’Agrupament d’Esplais del Solsonès i l’Agrupament Escolta Claret es van moure per recaptar diners en aquest dia tan especial.

  La jornada va començar a 2/4 de 10 del matí a la plaça del Camp on hi havia prevista una caminada i una pedalada popular, amb uns recorreguts d’uns 10 km. la caminada i uns 25 km. la pedalada. S’ha de dir, que tot i ser a meitat de desembre i amb el fred que feia la gent hi va respondre. En total hi van haver 114 participants. Els diners recollits en les inscripcions van ser destinats a la Marató de TV3.

  Com anècdota del dia es pot mencionar que els sanitaris que cobrien aquesta activitat van haver de socórrer per dues vegades l’ambulància, ja sigui pel mal estat del camí com pel fang que hi havia.

  A l’arribada i havia organitzat activitats per a tothom, organitzades pels escoltes i per l’Agrupament d’Esplais com una gimcana, jocs, balls etc... també hi havia una trobada de gegantons i tot això amb l’acompanyament musical de la colla grallera sol-sona bufant que va fer més amenes aquestes activitats.

  Després d’haver realitzat totes les activitats, els voluntaris de Creu Roja Joventut van trucar al 905111213, el telèfon de la Marató per fer una donació dels 390 euros que es van recollir durant el matí. Va ser una petita aportació econòmica sobre els 4.048.965’91 euros que es van recollir el passat diumenge.

  Hem de donar les gràcies a totes aquelles persones que van participar en la caminada i en la pedalada, que amb la seva petita aportació econòmica i amb la de tothom que va trucar a la Marató; pot ser que algun dia puguin fer canviar el nivell de vida de totes les persones que pateixen malalties inflamatòries cròniques; també hem d’agrair a totes les persones que van fer el seu donatiu dins les guardioles destinades a la Marató.

  I com no, també hem d’agrair la col·laboració per poder realitzar aquest acte del Club BTT del Solsonès, el Centre Excursionista del Solsonès, l’Agrupament d’Esplais del Solsonès, l’Agrupament Escolta Claret, la colla grallera Sol-sona Bufant, a l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona, als supermercats Caprabo, Super Avui i Llobet, a la Secretaria General de Joventut, Consell Comarcal del Solsonès, a l’Ajuntament de Solsona i a Solsona Centre Comercial.

   

   

 

 • Creu Roja recupera la campanya de recollida de joguines

 • noticia treta del setmanari Celsona Informació nº 294

CREU ROJA DE SOLSONA DIVERTEIX ALS PETITS

Durant les festes de Nadal, el voluntariat de Creu Roja de Solsona ha organitzat activitats d'esbarjo per a la mainada, al local que tenen al carrer de Sant Agustí. Activitats consistents en jocs i tallers que desenvolupen els principis i valors de la solidaritat, així com el treball en equip.

A aquests tallers hi ha assistit una vintena de nens i nenes

 • DES DE CREU ROJA JOVENTUT US DESITGEM UN BON ANY 2003

 


ÍNDEX SOM.NIT TELEASSISTÈNCIA MARATÓ DE TV3 IMMIGRANTS PREVENTIUS CONDUCTES VIOLENTES NOTICIES, ACTIVITATS ACTES REUNIONS ENLLAÇOS