Pagina nueva 1

 

 


TELEASSITÈNCIA

 

GENT GRAN 

 

  • Teleassistència  Domiciliària

Actualment a la comarca del Solsonès hi ha uns 15 usuaris

Teleassistència Domiciliària és un servei que, des de l’any 1989, Creu Roja posa a l’abast de totes aquelles persones que volen sentir-se segures i acompanyades dins el seu domicili, i així poder continuar sent autònomes i independents.

Actualment el servei s’ofereix en dues modalitat (bàsic i ampliat) per tal d’adaptar les prestacions a les necessitats de cada persona, i amb opció de compra o lloguer de  l’equip.

Gràcies a diverses subvencions amb càrrec al 0,52% del IRPF (Ministeri d’afers Socials) i convenis amb diferents ajuntaments, consells comarcals i ONG’s, aquest servei també està a l’abast d’aquelles persones que no disposen de recursos econòmics.

 

En què consisteix ?

            Teleassistència Domiciliària és un servei especialment indicat per a aquelles     persones que per motius de salut, invalidessa o aïllament, requereixen atenció continuada. També per a aquelles persones que volen gaudir de la seva independencia sense renunciar a la seva seguretat.

 

            Davant d’una situació d’emergència, tan sols prement un botó es pot establir contacte directe i immediat amb la Central Receptora, que li proporcionarà la resposta més adequada a les seves necessitats.

 

A més els voluntaris de Creu Roja Solsona fan, si l’usuari ho desitja, un seguiment personalitzat de l’usuari, per una major seguretat.

 

 


ÍNDEX SOM.NIT TELEASSISTÈNCIA MARATÓ DE TV3 IMMIGRANTS PREVENTIUS CONDUCTES VIOLENTES NOTICIES, ACTIVITATS ACTES REUNIONS ENLLAÇOS