Pensar l'alteritat  
Pensar l'alteritat
Pensar l'alteritat 
 
Ll. alegret, R. Alcoberro,
R. Augusto Mínguez, D. Cabezas, M. doltra, C. Fernández Martorell, A. Ferran, M. Hinojosa, A. Llorca, G. Mayos, D. Murillo, J. Ricart, J. Ll. Sarrato, M. Satué, M. Seguró, S. Turró Anna Quintanas, Marina Garcés

LA BUSCA, Filosofia (2005) 

ISBN: 84-96125-44-0
21x15 cm 333  pàg.
PVP:  15 €

Altres obres de filosofia del Liceu Joan Maragall:

Fronteres de la desraó (2006)
Al voltant de Kant (2005)
Filosofia i política, ara (2004)
El Mal (2004)
Eros i Tànatos (2003)
L'individu davant el tercer mil·lenni (2002)
Globalització. Pensament únic (2000)
Postmodernitat (1998)

Des de fa més de 20 anys, el Liceu Joan Maragall (Acadèmia de Filosofia Liceu Joan Maragall) és un lloc de trobada de professors de filosofia i de gent diversa amb curiositat intel·lectual, que cada curs s'aplega al voltant de l'interès comú per algun tema o autor. De les seves reunions els dissabtes al matí, habitualment a l'Ateneu Barcelonès, n'han sortit diversos llibres, molts dels quals, publicat per LA BUSCA EDICIONS. 

Ara teniu a les mans un conjunt d`'estudis que proposen pensar l'alteritat, tretzè volum col·lectiu publicat pel grup. Si com deia Lévinas «Ser un matiex (...) és carregar amb la dissort i la fallida de l'Altre», aquest llibre vol reflexionar amb rigor sobre les condicions del reconeixement i de la diferència, resseguint el tema de l'Altre en la història del pensament, en la tradició fenomenològica i en els viaranys de l'antropologia i la piscologia personalista. En una societat cada cop més diversa i intercultural, el tema que des del rigor filosòfic aborda aquest llibre constitueix un repte apassionant per al pensament.


Trobareu més informació de les activitats del Liceu Joan Maragall a la web http://www.joanmaragall.net