Fronteres de la desraó  
Fronteres de la desraó
FRONTERES DE LA DESRAÓ

Gonçal Mayos, Lluís Alegret, Concha Fernández Martorell, Miquel Seguró, Alejandro Volkoff, Manuel Satué, marta Doltra, domingo Cabezas, Albert Llorca, Jesús Ricart, Francesc Nicolàs 


LA BUSCA, Filosofia (2006) 

ISBN: 84-96125-74-2
21x15 cm 268  pàg.
PVP:  13 €

Altres obres de filosofia del Liceu Joan Maragall:

Al voltant de Kant (2005)


Pensar l'alteritat (2005)

Filosofia i política, ara (2004)

El Mal (2004)

Eros i Tànatos (2003)

L'individu davant el tercer mil·lenni (2002)

Globalització. Pensament únic (2000)

Postmodernitat (1998)

Des de fa més de 20 anys, el Liceu Joan Maragall (Acadèmia de Filosofia Liceu Joan Maragall) és un lloc de trobada de professors de filosofia i de gent diversa amb curiositat intel·lectual, que cada curs s'aplega al voltant de l'interès comú per algun tema o autor. De les seves reunions els dissabtes al matí, habitualment a l'Ateneu Barcelonès, n'han sortit una extensa llista de llibres.

Ara teniu a les mans un conjunt d'estudis sobre Fronteres de la desraó, catorzè volum col·lectiu publicat pel Liceu Joan Maragall. En una societat cada cop més diversa, multicultural i, en canvi, accelerada, la racionalitat és posada a prova contínuament i de moltes maneres. Per això les fronteres entre raó i desraó esdevenen més inestables, canviants i problemàtiques. És un repte apassionant per al pensament replantejar-se en profunditat les Fronteres de la desraó i atendre a les seves moltes importants i perilloses conseqüències per a les nostre vides.

Trobareu més informació de les activitats del Liceu Joan Maragall a la web http://www.joanmaragall.net