el planetarium


 INFORMACIË

 PLANETES

 CONSTELĚLACIONS


Cedim un planetari rÝgid a una instituciˇ que disposi d'un espai fix i en vulgui impulsar el seu funcionament per al p˙blic de la seva Órea d'influŔncia, ja sigui escolar o adult, per tal de divulgar l'astronomia. Tant pot ser un museu, un ajuntament, un centre cÝvic, etc.

 

Es tracta d'un planetari que ha estat vuit anys funcionant a l'antic Museu de la CiŔncia de Barcelona i on s'hi han realitzat milers de sessions per a grups escolars. Actualment estÓ desmuntat i disponible per a ser instalĚlat en un altre lloc. Atenciˇ: no oferim una venda, sinˇ una sessiˇ a una entitat p˙blica, que es pot encarregar del seu funcionament o bÚ ens en podem encarregar nosaltres.

 

Les caracterÝstiques del planetari sˇn: una c˙pula totalment tancada de fibra de vidre d'un diÓmetre de 4 m i una altura de 3.5 m. La capacitat Ús de 25-30 alumnes d'educaciˇ infantil i primÓria, i alguns menys per a alumnes de secundÓria i adults. A l'interior hi ha un projector d'estrelles, un projector de diap˛sitives, portÓtil material didÓctic divers i cadires.

 

Si esteu interessats en tenir un planetari educatiu, truqueu-nos i en parlarem, ja que us podem oferir tot l'assessorament necessari. La persona de contacte Ús MariÓ Sans i el telŔfon 677 26 67 08, i el correu.