Som un grup de persones que estem interessades en estimular la cultura del nostre poble

 

Associació Cultural "El Surar"        Som un grup de persones que estem interessades en estimular la cultura del nostre poble: Respecte al medi, retrobament de les tradicions, revitalització de la  nostra llengua, recuperar el patrimoni llutxentí en totes les seues vessants.. són alguns dels nostre objectius.

    En aquesta línia hem dut endavant múltiples activitats (xarrades, publicacions, exposicions, projectes de recuperació de sendes etc.). Actualment concentrem els esforços en la edició d'uns monogràfics sobre aspectes del poble. Es titula "El cau de la rabosa" i a finals del 99 va eixir el primer número que feia referència al Castell Palau. Pretenem animar a totes les persones que ho desitgen a col.laborar, redactar o recopilar informació per traure a la llum més monogràfics que conformen el que podria ser el llibre del poble fet pel poble. A les hores d'ara estem intentant traure'n un per a finals d'estiu que tractarà sobre la història de la Cooperativa del poble.

  Si desitges suscriure't contacta amb la Caixa Rural o la Cooperativa del Camp de Llutxent que són els organismes que editen aquestos treballs.