<Web No Oficial de Jofre Mateu> RCD Espanyol Levante UD Llevant UE Mon

Jofre Mateu Gonzàlez

Perfil

Jofre, un fitxatge ilusionant

Jofre ha sigut presentat amb la samarreta grana del Real Murcia per a recalar en un projecte "molt interessant" dirigit per Lucas Alcaraz. El jugador té ganes d'aconseguir coses importants amb el seu nou equip i ha manifestat "hem de treballar dur, conec molt bé la categoria i si no es treballa al màxim no es pot estar dalt".

L'extrem s'ha definit com un jugador ràpid que té les principals virtuds "la velocitat i les assistències de gol". Per a Jofre, una de les raons per a "abandonar Primera" i jugar al Murcia ha sigut el projecte i el tècnic Lucas Alcaraz, "quan ú canvia d'equip és primordial saber l'opinió de l'entrenador i aquesta ha sigut determinant".

> Jofre quiere triunfar en Murcia El Mundo Deportivo
>
Jofre: "Quiero jugar en Primera con el Murcia" Marca
>
El club grana cubre las bandas La Verdad

Jofre jugarà al Real Murcia les pròximes tres temporades

Jofre no ha volgut entrar en polèmiques i s'ha limitat a dir:”Vull agrair el suport de l'afició, de la premsa, dels meus companys i del club al que desitjo tota classe de sort en el futur. Ha estat una temporada dura per a mi perquè se'm feia etern esperar tenir minuts per a jugar. El Múrcia ha preparat un bon projecte i el seu entrenador, Lucas Alcaraz, m'ha animat a fitxar.”

> Jofre, nuevo jugador del Real Murcia Eurosport

Jofre Mateu rescindeix el contracte amb l'Espanyol

Jofre Mateu ha rescindit l'any de contracte que li quedava amb l'Espanyol i queda lliure per a buscar-se equip de cara a la pròxima temporada.

 

mouseover