La Cobra Daniela Dimecres, 12 de novembre 1997

la cobra Daniela
Marc Major i Munich
        
        Vet aquí que fa anys i anys en una selva molt llunyana hi havia una cobra que es deia Daniela i sempre ho arreglava tot. I tots els animals del poble eren amics d'ella.
        Vet aquí que un dia uns humans molt dolents van destrossar gairebé tota la selva perquè volien construir un poble per ells. Però per sort cap animal es va fer mal perquè eren molt més ràpids que els homes. La Daniela va dir a les anacondes que espantessin els homes i van fugir aterrits i dient cames ajudeu-me!.
        I aleshores la Daniela els va ensenyar a fer un altre cop les cases, i les farmàcies, els hospitals, els bars, les botigues, etc. I sabeu com construïen les cases ?: amb troncs i fang i per pintar unes herbes especials amb aigua.
        I ara us contaré on estaven situats: a una illa de la Xina que no hi havia volcans, ni tampoc terratrèmols, ni tornados.
        Com per fi van acabar el poble van haver de tornar a plantar tota la selva perquè així van tornar a tenir menjar.
        A la nit van fer una festa tots els animals de la selva i la cobra Daniela va organitzar una obra de teatre però només la van fer els petits de les cases i això va ser una súper sorpresa pels grans.
        Alguns pares van donar caramels als nens com a premi i a la cobra Daniela li van donar uns patins de segona mà per tot el que havia fet.