que fem

 

Espectacles per adults

Amarte

adaptació de l’obra “Amarte” de l'autor argentí Pablo Albarello.

SÍNTESI

Viatge al Planeta Vermell, la càpsula espacial surt de l’atmosfera, però alguna cosa passa: Carlota no acata les ordres de la Base ni del seu company, la nau comença a navegar a la deriva. L’interrogant quedarà ràpidament desvetllat: Ronnie ha segut reemplaçat. “Mamà!”- “ Què fas ací?”. La mare, dominadora, asfixiant, no abandonarà a Carlota, la seua filla única, en semblant travessia. Es materialitzaran un pare/marit, mort?, un nuvi/gendre, imaginat?: res és el que sembla. Una historia d’amor desbaratat, capaç de portar la situació a límits imprevisibles.

vore mes fotos


Cucs

adaptació de l’obra “Lombrices” de l'autor Pablo Albarello.

SÍNTESI

Martirio i Consuelo són dos velles recloses en un edifici d'apartaments, habiten un món paral•lel saturat de deliris i nostàlgies per un passat millor. La realitat exterior, en tant, segueix pels seus carrils: l'edifici s'incendia, és evacuat, el foc sufocat, però elles no tenen per què saber-ho. Entre contactes amb el més enllà i la confessió d'un amor prohibit, viuen entregades a un joc un poc macabre: assassinar-se adoptant les receptes de famoses pel•lícules de Hol•lywood.

vore mes fotos

L'ÚLTIMA VOLTA

 

El muntatge L’última volta , ( Como si fuera esta noche de Gracia Morales) vol ser un homenatge a dones que parlen en veu alta mentre cusen o endrecen la casa; dones que cantussegen per apagar el silenci; dones que esperen, temen, callen, desitgen, es senten fortes o desprotegides. Totes eixes dones que viuen la injustícia des del silenci. Mostra un fragment d’una realitat que hauríem de seguir contant. L’última volta és una obra per a adults, i encara que vol ser un homenatge a les dones i la solidaritat amb la que moltes voltes s’acompanyen en la vida, el seu missatge pot tocar la sensibilitat de tots els espectadors. Qui no busca en el record, i a voltes desesperadament, alguna cosa que li ajude a entendre la seua conducta present? Dues dones, allunyades una de l'altra 18 anys, tindran l'oportunitat de retrobar, reconéixer, parlar i acompanyar-se, en un moment trascendental de les seues vides. Mare i filla intentaran dir i dir-nos les frases que aprenem a guardar als fons dels calaixos.

vore mes fotos

CREC EN DÉUCrec en Déu, (creo en Dios de Paco Sanguinoi Rafael González) estrenada a Bellreguard per maig de 2.003 i representada per nombrosos pobles de La Safor. Dues dones amb caràcters diferents però igualment marcades per la soledat, el desamor i el fracàs, es coneixen casualment i a travers la seua amistat ens mostren els seus records més intims, la seua peculiar, ingènua i alhora profona manera d’entendre el fracás, el desamor, l’amistat, la mort i la vida.

vore mes fotos

Espectacles infantils

Teatre negre per a xiquets L'ANEGUET LLEIG

 

L’Aneguet Lleig, és una història contada amb la màgia de les titelles i ombres negres. Basada en l’adaptació per a titelles que Carme G. Corberan i Empar Claramunt varen fer de la ben coneguda història de l’aneguet lleig que va néixer diferent i era rebutjat pels seus germans i companys de corral, fins que va descobrir qui era, un cigne que no estava sol.

vore mes fotos

Tallers de teatre

 

També impartim tallers de teatre en col•legis com activitat extraescolar, amb una molt bona acceptació entre els més menuts.(en la foto fragment de l'obra "EL DRAC DE TRES CAPS" interpretada pels xiquets del col•legi Sant Jaume d’Almoines)."Sentat és fa gros el cul"Taller de teatre impartit en el col•legi "El Castell" d'Almoines, com activitad extraescolar. Una molt bona experiència per als xiquets. (en la foto cartell de l'obra "Sentat és fa gros el cul" interpretada pels xiquets del col•legi "El Castell" d'Almoines).

vore mes fotos


"AI MARE, QUE EM MUIC..." Taller de teatre impartit en els col•legis d'Almoines i Beniarjó, com activitat extraescolar, amb una molt bona acceptación entre els més menuts i els pares, que van gaudir en gran.(en la foto cartell de l'obra "AI MARE, QUE EM MUIC..." interpretada pels xiquets del col•legi "El Castell").

vore mes fotos


"Els colors" Taller de teatre impartit en el col•legi "San Marc" de Beniarjó, com activitat extraescolar. Només cal veure les cares dels xiquets. (en la foto cartell de l'obra "Els colors" interpretada pels xiquets del col•legi "San Marc" de Beniarjó).

vore mes fotos


                         inici