Ave, amici: Departament de Llatí de l'IES de Pedreguer
  Ave, amici!

Tui adventu festum ago ad Latinae Linguae Praefecturam Lycei "Pedreguer".

Principal
Jocs interactius
Material didàctic
Suport a l'alumne
Adreces interessants
El Departament

Visita també:

Bitàcola del Departament
Galeria d'art
Forum pedreguerense
Projecte Chiron

Hola, en aquest lloc, podràs accedir a tot el que fem des del Departament (activitats, programació, continguts...). Entra al Departament (on també podràs veure fotos de les diferents promocions de llatí) o al Material Didàctic
 
Però si el que vols és passar una estoneta divertint-te amb la Cultura Clàssica i el Llatí (sí, amic, això és possible), prem sobre els Jocs Interactius
 
 

Aquest és l'IES de Pedreguer.

Si vols posar-te en contacte, apunta: C/ Esmoladors 3 i 5. 03750, Pedreguer. Tlf. 965760719.

 
 
L'Institut va començar les seues activitats el curs 2003/04 en barracons, després de molt insistir, amb la promesa d'estrenar Centre al curs 2005/06 (si vols saber més sobre tot el procès, clica ací).

Per posar-te en contacte, pots visitar-me a l'institut, els DIMECRES, de 12,40 a 13,30; enviar-me un formulari; un correu; o visitant la secció de comentaris de la bitàcola o el forum pedreguerense.

No serà per falta de possibilitats!!!

Antiquitatis nuntii:

grazr
 

I SI VOLS FRUIR D'UNA COMPLETA GALERIA D'ART, CLICA ACÍ

També pots visitar la Cultura Clàssica a la xarxa, un seguit ben assortit de llocs relacionat amb les nostres matèries... D'interès per a l'alumne i per a tot aquell amb neguit pel tema!
BITÀCOLA DEL DEPARTAMENT: el bloc del Departament, no deixes de visitar-lo i participar-hi: si vols opinar sobre la vida quotidiana a l'institut, si vols conéixer i opinar sobre les activitats del Departament, si vols opinar sobre qualsevol cosa, si vols aclarir dubtes sobre les nostres assignatures o opinar i saber alguna cosa més sobre llatilàndia a la xarxa. (El Departament no es fa responsable de les opinions dels col·laboradors i opinadors d'aquesta bitàcola)

Últims articles:

Últims comentaris:

Open Grazr

FORUM PEDREGUERENSE

Punt de reunió i discusió de la comunitat educativa de l'IES de Pedreguer, sobretot per aquells relacionats amb les assignatures del Departament de Llatí, però no únicament. Pots deixar les teues dèries i inquietuds. Deixa anar la imaginació!

 

Per veure un calendari d'esdeveniments i efemèrides relacionats amb els nostres estudis visita aquest enllaç, per als esdeveniments del mes actual, o aquest altre, per als de tot l'any.

També pots veure'ls per categories.

Última actualització:

15.10.2007

 

Si vols traduir aquesta pàgina al castellà:

interNOSTRUM

[Pàgina a càrrec de Sergi Ferrús, amb la inestimable assessoria, ajuda i consells d'Andrés Jaén, professor d'Educació Plàstica de l'Institut, Blai Server -gran fotògraf i alumne del Centre- i Javi]