Documento sin título

RETRO

PRINCIPALIS

les egrègies promocions de Llatí

de l'IES de Pedreguer

PROMOCIÓ 2010/12

Comencen l'aventura del Batxillerat Humanístic, des de l'esquerra: Vicent, Álex E., Adrián, Belén, Paula, Gina, Nadia, Maria i Álex T.

 

PROMOCIÓ 2009/11

 

Comencen Batxillerat Humanístic, des de l'esquerra, Franco, Joan, Sheila, Neus, Érica, Elsa i Alex... que podeu veure baix en una imatge més bucòlica...

 

En la següent foto ja estem en 2n de Batxillerat; Se n'ha anat Franco; Érica ens ha traït per les Matemàtiques i Alex ha preferit quedar-se en el mateix nivell; en canvi, Gerard ha volgut seguir amb nosaltres; drets des de l'esquerra: Gerard i Joan; assegudes, Elsa, Neus i Sheila...

 

PROMOCIÓ 2008/10

 
De Promocions 2008/09

D’esquerra a dreta començant per dalt: Alba, Angèlica (també en Grec), Gerard (Grec), Ana, Bo, Fiona (altra hel·lenista), Raquel (en Grec també), Elsa, Carla (Grec), Lorena (Grec), Sabrina, Angie i Nathalia.

En la següent foto ja estan més majoretes i majoret... ja estan en Segon, oh, meravelles dels anys! Però hi ha hagut xicotets canvis: no estan Elsa ni Nathalia i s'ha afegit Zaira

 

... i com que també falta Angèlica, pose aquesta altra foto:

 

PROMOCIÓ 2007/09

De Promocions 07/08

 

Comencen la inefable aventura del Llatí Zaira, Rosa C. i RosaV. (aquesta última té el valor de cursar també Grec)

En la següent foto les teniu en 2n, amb una adquisició nova, el Mateu, que va arribar ja començat l'any passat:

 

PROMOCIÓ 2006/08

D'esquerra a dreta i de dal a baix: Esther Riera, un barbut, Ester Llopis, Lidia Crespo, Noèlia Miralles, Mireia Martí, Óscar Morata i Francesc Ballester... (als de baix no és que els passe res, és que m'havien suportat ja dues hores -ja que ells tres, Esther i Lidia també han gosat agafar Grec).

En la foto següent teniu als mateixos que han passat a 2n. Únicament falta Francesc que ens ha deixat per altre lloc, però que ha estat substituït per Inma:

De Promocions 07/08
 

PROMOCIÓ 2005/07

A la primera foto, de esquerra a dreta i de dalt a baix (sense comptar al barbut): Sara Toral [que ens deixà a mitjan curs 2005/06], Lourdes Correa, Sofía Fornés, Valentina Alejandre, Aitor Pérez, Óscar Morata i Blai Server, gran fotògraf, a banda de membre de la promoció.

Aquesta l'hem feta perquè s'ha afegit al grup Anna Kamal, la quarta per l'esquerra.

Doncs encara hem d'afegir-ne una altra! Ha vingut una alumna nova, Gabriela Reus (segona per l'esquerra) [que també va abandonar durant el curs 2005/06]. A més, Sara ens ha deixat (sniff!)

I aquestes de sota són les restes del naufragi, els que han quedat a 2n de Batxillerat (els que no estan i estaven dalt han preferit perfeccionar el primer o seguir els estudis en altre centre... veges tu quina barra!): ego, Aitor, Sofia, Valentina i Blai...

... ELS "ANGELES SERGII", o els "LATIN KINGS" from... Pedreguer!!!

PROMOCIÓ 2004/06

Ací teniu la primera promoció de Llatí del centre, molt nombrosa com podeu observar; de esquerra a dreta, Pau Banyó, Ivette Espín i Tania Dengra. El de la barba sóc jo.

RETRO

PRINCIPALIS